TEL: 010 - 5216558
Kwaliteitsregister Uitvaartverzorgers

Lieve Fraukje en René,
Dank jullie wel voor al jullie inspanning, ontzorgen, toewijding en ideeën, voor het mogelijk maken van zo’n mooi afscheid, als blijk van waardering schenk ik jullie dit door mijzelf gemaakte schilderij ……..

Het schilderij, wat treffend is voor waar mensen na een verlies in terecht kunnen komen symboliseert:
“Hoe donker het ook kan zijn in het leven…..
Altijd zal er weer een lichtpuntje te zien zijn”,
Liefs M.

 

Sandra

Bij deze wil ik jullie hartelijk danken, ook namens mijn moeder, voor een voortreffelijke service en een zeer mooie uitvoering van de uitvaart. Het was meer dan gehoopt en hoger dan de verwachting. Ik zal jullie dan ook van harte aanbevelen in mijn kennissenkring,
Sandra.

geplaatst op: 03-02-2023 14:57


familie Ho Sam Sooi

Ondanks het verdriet kijken wij met veel bewondering en met een content gevoel terug op de waardige en mooie uitvaart op 1 februari 2022 van onze lieve zus, schoonzus en tante, verzorgd door René en Fraukje Werner van Werner Uitvaart.

Deze mooie herinnering is mogelijk gemaakt door jullie ondersteuning, de aparte en bijzondere ideeën, de respectvolle en warme manier van samenwerken.
Wij zullen Werner Uitvaart zeker aanbevelen.

Hartelijk dank voor de service, het geduld en het ontzorgen in deze moeilijke tijd.
Familie Ho Sam Sooi in Nederland en in Suriname

geplaatst op: 14-03-2022 20:24


Marco Dammers

Lieve Fraukje en René,

Wij willen jullie hartelijk danken voor de fantastische begeleiding en goede zorgen. Tijdens deze enorm moeilijke periode hebben jullie ons volledig ontzorgd, waarvoor wij uiteraard zeer dankbaar zijn. Fraukje heeft ons, op verzoek van Jacqueline, bezocht. Dit hebben wij als zeer bijzonder ervaren en tijdens het gesprek hebben wij de wensen van Jacqueline besproken. De persoonlijke invulling was vervolgens fantastisch zodat de afscheidsdienst volledig volgens de wens van Jacqueline is gerealiseerd.
Nogmaals hartelijk dank en wij zullen jullie zeker aanbevelen.
Veel liefs van Lisa, Thomas en Marco.

geplaatst op: 04-02-2022 11:15


Fam. Touw

Persoonlijk contact, actief meedenkend ook rondom de mogelijkheden waarop de kleinkinderen betrokken konden worden. Korte lijnen in de afstemming en aansluitend bij onze wensen. Ondanks de uitdagingen van Corona hebben we het afscheid als warm, compleet, passend en persoonlijk ervaren.

geplaatst op: 26-01-2021 11:12


Fam. de Vos

De bejegening hebben mijn broers en onze partners als respectvol, warm en empathisch ervaren. Oplossingen bedenken en het meedenken over de financiën hebben wij zeer gewaardeerd. De uitvoering van de uitvaart in intieme ambiance hebben wij niet eerder op deze wijze meegemaakt en is ons zeer goed bevallen. Hartelijk dank!!!

geplaatst op: 26-01-2021 11:11


Familie Schuddebeurs

Wij hebben de uitvaart van onze vader, opa en schoonvader als ingrijpend maar ook erg waardevol en persoonlijk ervaren; de begeleiding van de familie Werner was daarbij van groot belang. De goede begeleiding en ontzorging van de familie Werner was voor ons van grote toegevoegde waarde en heeft zeer zeker bijgedragen aan een respectvol en warm afscheid. De drie kleinkinderen tussen 3 en 7 jaar hebben geparticipeerd in het afscheid.
Elleke heeft de kinderen geholpen met de start van de verwerking, waardoor zij heel goed konden deelnemen aan het afscheid. Tijdens het afscheid is er speciaal tijd ingeruimd voor de kinderen met een lintenceremonie, wat ook nog een speelse touch gaf aan het afscheid. Rene, Elleke, Fraukje bedankt voor jullie inzet en goede zorgen!

geplaatst op: 17-11-2020 11:11


Familie Burger

Ik heb mij enorm gesteund gevoeld door René, Fraukje en hun dochter Elleke. Zij hebben mij voorzien van alle informatie, mogelijkheden en aandachtspunten die er toe hebben geleid dat de uitvaart van mijn vrouw een hele mooie bijzondere gebeurtenis is geworden. René en Fraukje weten precies hoeveel informatie zij moetene geven en wanneer, zonder dat het teveel is. Dat geldt ook voor hun aanwezigheid zelf, ze voelen precies aan wanneer ze een stapje dichterbij moeten zetten of juist even afstand moeten nemen. René en Fraukje zijn heel toegankelijk en plezierig in de omgang. Het is met recht een familie die een hele persoonlijke aanpak heeft. Ook Elleke, die in het bijzonder met mijn kinderen aan de slag is gegaan en hen heeft voorbereid op de uitvaart, heeft zeker een toegevoegde waarde. Loopt zo'n uitvaart dan helemaal perfect, nee, er zijn altijd onvoorzienigheden maar het gaat er vooral om hoe daar mee om wordt gegaan. René en Fraukje schakelen snel en houden alles prima in 't oog en doen vervolgens wat nodig is zonder enige stress te tonen. Ik denk dat het beste compliment dat ik kan geven is dat ik hen niet heb ervaren als een bedrijf welke ik had ingehuurd maar als vrienden die mij en de kinderen hebben bijgestaan in zeer moeilijke tijden. Al met al kan ik alleen maar lovend spreken over Werner Uitvaart en zou ik hen een ieder aanraden.

geplaatst op: 11-11-2020 12:24


Familie van Conny Swagers

Wij zijn heel tevreden over de begeleiding. Werner Uitvaart is erg servicegericht (zoals het persoonlijk ophalen van rouwkaarten en kleding), denkt mee en heeft aandacht voor details (zoals het meenemen van de aanstekers voor de kaarsjes, de prachtige houten onderzetter). Door de appgroep verliep de communicatie erg gemakkelijk, en werd er steeds snel gereageerd.

geplaatst op: 11-11-2020 12:20


Fam. Passage

Afscheid nemen van je vader, doe je maar 1 keer. Je krijgt 1 kans om dat goed te doen. Dankzij Fraukje & Rene hebben wij dat op onze eigenzinnige wijze en helemaal ter nagedachtenis van Rob met motoren kunnen doen. Ze hebben onze wensen gehoord, pasten zich aan, dachten mee en kwamen met geweldige ideeën. Het is een hele bijzondere dag geworden die ons allen bij zal blijven met een lach en een traan. Hartstikke bedankt dat jullie dit aan ons hebben gegeven!

geplaatst op: 25-08-2020 13:38


Greet Vermulm + familie

We zijn ontzettend tevreden over het contact en de begeleiding die we in de voorbereiding op de uitvaart van mijn man, onze vader, opa en opi hebben ontvangen.
René en Fraukje weten een uitvaart heel persoonlijk te maken. Iets waar we nog nooit over hadden gehoord, maar ook als zeer fijn is ervaren,
is de begeleiding van de achterkleinkinderen door dochter Elleke. Zij heeft de kinderen op een speelse en creatieve wijze begeleid bij hun gevoelens.
Ook tijdens de uitvaart werden alle zorgen uit handen genomen. We kijken terug op een waardig afscheid. Indien u op zoek bent naar een fijne,
persoonlijke uitvaartonderneming, dan raden wij Werner Uitvaart zeker aan.

geplaatst op: 01-08-2020 12:02


Fam Berkhout - Sebus

Wij hebben de begeleiding van Werner uitvaart rondom de uitvaart van onze moeder als zeer fijn ervaren. Alles was bespreekbaar en ondanks alle beperkingen die er waren rondom corona hebben zij er voor kunnen zorgen dat het een mooie, respect en liefdevolle uitvaart is geworden. Wij zijn hun daar dankbaar voor.

geplaatst op: 27-07-2020 13:57


Fam Kuijntjes

Allround, zeer goed inspelen op de wensen van de klant en creatief omgaan met bestaande problemen. Niets is gek, alles kan!

geplaatst op: 27-07-2020 13:55


Fam van der Slik

Zeer persoonlijk. fijne adviezen. Alles keurig volgens afspraak.

geplaatst op: 27-07-2020 13:54


Fam in 't Veen

Lieve Fraukje en Rene,
Wij willen jullie graag bedanken voor de mooie persoonlijke uitvaart van onze moeder. Ondanks de beginnende corona maatregelen is het een prachtig afscheid geworden. Aan alles werd gedacht. Een loopkoets om onze moeder naar haar laatste rustplaats te brengen, de lintencermonie tijdens de uitvaart en natuurlijk de begeleiding van de kleinkinderen met de knuffels en de lego. De hele familie heeft veel steun aan jullie begeleiding gehad. Fam in 't Veen.

geplaatst op: 27-07-2020 13:51


Fam Zandvoort

“Het ziekteproces van mijn vrouw was onomkeerbaar. Toen wij wisten dat de laatste fase was aangebroken hebben wij contact gelegd met Werner Uitvaart: René en Fraukje Werner. Het gesprek dat volgde gaf ons en onze kinderen direct een goed gevoel… wat fijn dat je op zo’n moment met een echtpaar praat, dat maakt het gesprek toch anders, persoonlijker, warmer, zeker in ons geval. Corona was toen in Nederland nog net geen issue, maar dat werd het al wel heel snel. Daardoor moesten wij onze plannen voor een afscheidsceremonie steeds weer aanpassen aan de bijna wekelijks veranderende Corona-richtlijnen. René en Fraukje hebben ons daarbij steeds helder en duidelijk en met veel compassie en inlevingsvermogen geadviseerd en begeleid. Face-to-face contact mocht na onze eerste ontmoeting al niet meer… wat hebben we veel gemaild, geappt en gebeld! In die lastige situatie hebben zij, met veel creativiteit, bepaalde persoonlijke wensen van ons toch weten te realiseren! Uiteindelijk is het een intiem, informeel en daardoor wellicht juist heel bijzonder afscheid geworden in kleine familiekring, met dank aan René en Fraukje voor hun rol die zij ook daarin gespeeld hebben. Zou ik Werner Uitvaart / René en Fraukje aanbevelen? Ja absoluut en zonder enig voorbehoud!”

geplaatst op: 27-07-2020 13:43


Maaike

Lieve Elleke, Fraukje en Rene,
Zo dankbaar voor jullie. Zo dankbaar voor jullie rol tijdens het immense verlies van mijn zus. Hartverwarmend hoe jullie iedereen zagen, en hoe iedereen werd gezien met zijn of haar verdriet. Mede dankzij jullie hebben wij het leven van mijn zus kunnen vieren zoals zij het zo graag wilde. En ondanks het grote verdriet, voel ik een warm hart gevuld met liefde. Jullie toewijding en betrokkenheid voelde als een hele liefdevolle en troostende omhelzing.

geplaatst op: 17-12-2019 00:43


Familie Hoek

Na nu diverse malen een uitvaart te hebben meegemaakt met deze uitvaartondernemer, kunnen wij alleen maar vol lof zijn over de familie Werner, mijn vrouw en ik hebben hen nu een paar keer aanbevolen de familie en iedereen is meer als tevreden met het hele proces van de uitvaart, Zij denken heel goed mee en alles kan hetgeen de uitvaart persoonlijk maakt Zij hebben een goed empatisch vermogen en een luisterend oor waardoor zij een ontspannen sfeer kunnen creëren in de aanloop naar de begrafenis/crematie, deze was ook tot in de puntjes verzorgd Daarom bevelen wij deze uitvaartondernemer van harte aan

geplaatst op: 09-10-2019 16:07


Familie Hermes

Zowel voor het overlijden als tijdens de dagen tot en met de uitvaart heeft de familie Werner ons volledig begeleid in het proces van rouwen en regelen van de uitvaart. Wij kijken met veel liefde terug naar deze momenten. Alle kinderen zijn goed en duidelijk voorbereid, voor zowel de 2-, 6- en 9-jarige als de pubers was er gepaste aandacht en begeleiding door Elleke. Dit heeft ons ontzettend veel zorg uit handen genomen. Ze hebben ons heel dicht bij elkaar gebracht en ontzettend veel zorg uit handen genomen. Vooral ook door zoveel aandacht voor de rouwende kinderen te geven. Wij hebben de mooiste en meest persoonlijke uitvaart beleefd, precies zoals het zou mogen zijn. Met veel dankbaarheid en liefde kijken wij terug op een intense periode.

geplaatst op: 09-10-2019 16:06


Guus en Linda

Onwijs bedankt voor de persoonlijke, rustige en fijne begeleiding van de uitvaart van onze (schoon) moeder.
Jullie waren er echt voor ons en we konden op elk moment vragen stellen, het werd snel en vakkundig opgelost.
Jullie zijn ontzettend fijne mensen en verstaan het vak echt goed. Ook de kleinkinderen hebben jullie op gepaste wijze begeleid met o.a. de lintenceremonie, de uitleg mbv de uitvaartlego en de diverse knutselactiviteiten.
Super bedankt voor jullie bijdrage bij het afscheid!

geplaatst op: 03-06-2019 15:39


Denny

René Werner heeft ons buitengewoon plezierig, vriendelijk, laagdrempelig en persoonlijk benaderd en geholpen om de uitvaart van mijn moeder zo mooi te maken. We hebben ons steeds gesteund gevoeld, hij was op de achtergrond als dat kon en kwam te hulp waar nodig. Zijn hele werkwijze en persoonlijke begeleiding, liefdevol en met respect, heeft ons als familie zeer goed gedaan, als je in zo'n periode zoveel assistentie, vriendelijke mailtjes en appjes krijgt, voelt dat dichtbij en vertrouwd. Van begin tot eind hebben we een veilig gevoel gehad.

geplaatst op: 13-03-2019 12:49


Antoinette Groen

Lieve Fraukje en René wat hebben jullie mij en de (klein)kinderen ongelooflijk gesteund en begeleid bij het afscheid van Leen. Het voorrecht gehad te hebben dit vooraf al zijn afscheid voor een groot gedeelte te hebben doorgenomen heeft natuurlijk ook geholpen. Maar even buiten dat... het vooral begeleiden van de kleinkinderen en al jullie input heeft ervoor gezorgd dat alles naar de wens van ons allebei boven verwachting is verlopen. En de openbaring met de biosac 200 Wat een mooie uitvinding is dat vele malen beter dan een ronkend koelelememt.Nogmaals dank en jullie hebben je visite kaartje zeker afgegeven. Hoop alleen dat dit nog even uitblijft. Veel liefs Antoinette

geplaatst op: 28-02-2019 22:28


Leo en Eva

Lieve Fraukje en Rene,

Wat een liefdevolle uitvaart hebben jullie mn schoonmoeder gegeven.Het kon niet mooier.Aan alles was gedacht en dat was zo fijn.De uitvaart was vrij laat op de dag dus in het donker reden we met de rouwkoets richting crematorium.maar aan het einde van de donkerte was er licht van kaarsjes en klonk er op de achtergrond mooie muziek. Nu komt het echte loslaten maar we houden haar vast in ons hart...Namens Leo en de familie heel erg bedankt knuffel Eva

geplaatst op: 07-01-2019 17:44


Fam van Dooren

De organisatie van de uitvaart heeft aan alle verwachtingen voldaan. We hebben het contact als heel persoonlijk ervaren. We hebben steeds contact gehad met de heer of mevrouw Werner of met beiden tegelijk. Ook hun dochter Elleke had een heel persoonlijke bijdrage. Alles was tot in de puntjes verzorgd en we hebben veel positieve reacties ontvangen over het bijzondere karakter van de uitvaart en ook over de rol van de familie Werner daarbij.

geplaatst op: 30-12-2018 12:38


Fam Jagai

We moesten met de familie in een hele korte tijd zoveel regelen en wilden van de uitvaart tegelijkertijd ook iets bijzonders van maken, geheel op ons eigen manier; Vanaf het moment dat we in contact kwamen met Werner Uitvaart kwam er een hele rust binnen de gehele familie en werd alles geregeld zoals gewenst. Dit gevoel was zo belangrijk, waardoor iedereen in de familie weer verder kon met het verwerken van het verdriet en ook vanuit een kalmte en rust naar de dag van de uitvaart. Wij zijn Werner Uitvaart met de familie meer dan dankbaar hoe bijzonder en goed alles verlopen en geregeld was inclusief de speciale nazorg (voor de kleine kinderen) binnen de familie. Werner Uitvaart heeft ons echt het gevoel gegeven alsof ze een deel van onze familie uitmaakten en daarin zijn we hen meer dan erkentelijk!!!

geplaatst op: 29-12-2018 13:23


Fam Baptist

Een persoonlijkere uitvaart met veel liefde en professionaliteit kan je je niet wensen.
Rene & Fraukje nemen letterlijk álles uit je handen als je verdwaasd rondloopt met een hart van verdriet en ongeloof.
Van het verzorgen van schilderspullen voor het beschilderen van de kist, tot het schoonboenen van de golfballetjes die we als bedankjes weggaven tijdens de condoleance. Alles wat jij wilt en bedenkt wordt door deze uitvaartonderneming met liefde uitgevoerd. Hoe mooier de uitvaart en begeleiding hoe beter je het rouwproces beleeft en daardoor al een stuk verder bent in jouw rouwproces. Onze dank is groot.

geplaatst op: 29-12-2018 13:20


Tom en Raymond

Beste Fraukje en René

Wij willen jullie nogmaals bedanken voor de uitmuntende service die jullie hebben gegeven bij het overlijden van mijn vrouw en moeder.
Jullie hebben onze verwachtingen overtroffen door jullie professionele inzet en medeleven.
Het verlies van iemand die je dierbaar is vergt enorm veel van je en jullie hebben ons daarbij op alle vlakken heel erg veel geholpen zowel met onze persoonlijke emoties maar ook op de zeer mooie uitvaartdienst.

Nogmaals bedankt!

Tom en Raymond

geplaatst op: 07-12-2018 10:35


Colette van Winden

Lieve Froukje en Rene,

Wat fijn dat jullie op ons pad zijn gekomen om de uitvaart te regelen voor onze moeder. Alles kon, niets was te veel om voor te zorgen, stad en land hebben jullie afgebeld voor de “ vergeet me nietjes” uiteindelijk in het stuk kunnen verwerken, niets is jullie te veel.
De warmte die jullie uitstralen is zo fijn in een vreselijke verdrietige periode. Ik wist niet dat je een uitvaart zo mooi, persoonlijk, kon maken, Dit gevoel is zo fijn, dat het laatste wat je voor iemand kan doen ook zo mooi is, dit helpt bij het verwerken van het verdriet. Ik dank jullie, jullie zijn super lieve, mooie mensen. Dank je wel voor alles.

geplaatst op: 23-08-2018 16:45


Janny Wessels en (klein)kinderen

Lieve Fraukje en René,

Het verlies van een dierbare is nooit makkelijk, maar door jullie liefdevolle begeleiding is het voor ons een mooie tijd geweest. Jullie zijn heel betrokken, gaven tips (persoonlijke items mee, dat onze kleindochter op de kist mocht verven) en aan al onze wensen werd gehoor gegeven. Ook kregen de kleinkinderen bijzonder veel aandacht; een troostknuffel, de lintenceremonie met bijbehorende bergkristal, een goodie bag. Wij vonden het erg fijn dat jullie Jan Wierts hebben kunnen ontmoeten. Dit maakte het nog persoonlijker. Bedankt voor alle goede zorgen en jullie oprechte betrokkenheid.

geplaatst op: 10-07-2018 18:51


Fam Thuis

Wij zijn zeer tevreden over de fam werner en het mooie afscheid dat wij met hen aan onze moeder hebben kunnen geven.De extra aandacht voor de kleinkinderen, de persoonlijke begeleiding waarin niets teveel gevraagd was, de aandachtpunten om het een persoonlijke uitvaart te maken, zoals bij de kaart, maakte dat het een fijne dag is geweest waar wij goed aan terug denken.

geplaatst op: 12-06-2018 16:58


Laura

"Zeer betrokken en lieve mensen. We kregen alle ruimte om geleidelijk alles te regelen.
Voor de kinderen namen ze de 'troostknutselmand' mee, en ze mochten een troost-zorgvriendje uitzoeken. Het is mede door Werner Uitvaart een mooie en persoonlijke begrafenis geworden".

geplaatst op: 12-06-2018 16:37


Wil van Asten

Lieve Fraukje, Renė en Elleke
Het is voor ons nog zo kort geleden maar van jullie hebben wij zoveel liefde ontvangen bij het plotseling overlijden van mijn geliefde man van 63 jaar oud .
Elke dag waren jullie ervoor ons om zo stap voor stap toe te leven naar de crematie
Ook Elleke die onze kleinzoon begeleide met zijn grote verdriet was heel bijzonder
Geen moeite teveel al onze wensen konden jullie vervullen.
De prachtige linten ceremonie tot aan het live optreden van Leonie Meijer heeft ons en de 275 aanwezigen heel diep geraakt.
Dankzij jullie is dit afscheid voor altijd in ons hart.
Dank jullie wel voor alles,
Wil en Joost van Asten.

geplaatst op: 01-06-2018 17:45


Frans Brouwer

Bij het overlijden van een geliefde (dierbare) komt veel verdriet los.
Werner Uitvaart neemt je zorgen over en regelt alles voortreffelijk.

De kleinkinderen worden op een speciale manier door Werner Uitvaart benaderd. Die betrokkenheid is heel bijzonder.

Ook wordt door hun geregeld om op een speciale manier afscheid te nemen van je (een) geliefde,
deze ceremonie is hartverwarmend.

Fraukje, René en Elleke alle lof voor de zeer verzorgde uitvaart.

Frans Brouwer

geplaatst op: 13-04-2018 17:24


Ramon Lohbeck

Bij het regelen van een uitvaart komt zoveel kijken, Werner Uitvaart is daarin een grote steun. Ze zijn vriendelijk, meelevend en bieden veel mogelijkheden tot een mooi en warm afscheid. Voor jonge kinderen is Werner Uitvaart ook aan te bevelen. De kids worden er, onder begeleiding, op een bijzonder mooie wijze bij betrokken.
Voor ons is Werner Uitvaart onmisbaar geweest en we kijken dan ook terug op een memorabele uitvaart.

geplaatst op: 17-03-2018 13:03


Fam Boers ...

geplaatst op: 31-01-2018 13:35


Lilian Roodenrijs

Lieve Fraukje, René en Elleke,

Wat was het fijn dat jullie ons hebben begeleid tijdens de uitvaart van mijn opa. Jullie waren ons baken van rust in de onstuimige tijd. Alle losse eindjes konden we bij jullie neerleggen en daar hebben jullie een mooi geheel van gemaakt. Er is niets geweest waarvan we achteraf zeggen; dat hadden we anders gewild.

Wat onwijs fijn was dat Elleke er speciaal voor de kinderen was. De kinderen konden met al hun vragen bij haar terecht. Alles werd heel duidelijk en liefdevol uitgelegd. Ze heeft "de dood" iets minder eng gemaakt voor ze. De dood is niet fijn maar het hoort bij het leven. Het zorgenvriendje wat ze gekregen hebben was en is echt een troost voor ze, er zijn een hoop tranen en briefjes in de buikjes gegaan. De knutselspullen waren fijne afleiding en zo konden zij op hun manier een bijdrage leveren aan de uitvaart. Ze mochten overal bij helpen en als ze niet wilden was dat ook goed.

Na de uitvaart is het leeg en stil, ook daar staan jullie bij stil door af en toe een berichtje te sturen om te vragen hoe het gaat. En ook worden de kinderen hierin niet vergeten. Een kleine moeite maar een groot gebaar.

Al met al kunnen we ondanks ons verdriet met een warm gevoel terugkijken op een verdrietige periode. Ontzettend veel dank daarvoor.

Lieve groet namens de familie,

Lilian Roodenrijs

geplaatst op: 07-01-2018 13:46


Nick van den Dungen


Fraukje, René en Elleke hebben uitstekend zorg gedragen voor de prachtige uitvaart van mijn moeder. Het was een bijzondere dag en het had niet mooier kunnen verlopen. De persoonlijke betrokkenheid was bewonderingswaardig en ik heb dan ook niks dan goeds te melden over Werner Uitvaart. Een absolute aanrader!

geplaatst op: 01-01-2018 19:05


Connie Smeele

Wij zijn de familie Werner heel dankbaar, dat Eva’s laatste wil zo sfeervol, intiem en tot in de puntjes is verzorgd!!
In de voorgesprekken bleek al snel duidelijk dat Eva in deze familie heel veel vertrouwen had. Vooral de details, zoals de linten- en kaarsenceremonie, de toewijding die aan de dag werd gelegd, de zorg na de crematie, het voelde als een warme deken niet alleen voor Eva maar voor haar hele familie!!

René, Fraukje en Elleke Werner........bedankt!!!

geplaatst op: 21-12-2017 13:58


A.C.W Pronk-Oosterlee

Hele prettige begeleiding bij de uitvaart van mijn man. Een warm en liefdevol familie bedrijf, deze mensen regelen en denken werkelijk aan alles. Ook juist als je het zelf even niet meer weet.
Heel speciaal vind ik de begeleiding die Elleke heeft gegeven aan de kleinzonen. Zij heeft ze in alles betrokken ,mee laten helpen en prachtige knutsels voor opa met ze gemaakt.
Ook de genodigden op de condoleance en uitvaart waren vol lof over de zeer warme begeleiding.
Ook bij de nazorg werd deze fantastische begeleiding voort gezet.

Warme groet Anneke Pronk-Oosterlee en familie

geplaatst op: 01-12-2017 11:46


Kitty

Beste Fraukje,
De begrafenis van mijn echtgenoot Peter was een onvergetelijke dag.
Omdat Peter had aangegeven géén zwarte treurnis bij zijn afscheid te willen, heb jij ontzettend je best gedaan om er een lichte zonnige dag van te maken.
Zo fijn, die mooie mand met een prachtige bloemenrand ingevlochten in het deksel van de rieten mand !. Niets was te gek, ook toen Peter zijn huis uit werd gereden op de rijdende baar wilde jij dat zijn lievelingsmuziek werd afgespeeld en hebben wij samen voor de rouwauto uitgelopen tot aan de splitsing van de Kastanjelaan, en dát om 03.00 uur 's-nachts ! Dit heeft mij diep ontroerd.
Ook je kleding, een prachtig blauwe linnen blazer, en niet zo'n akelig zwart mantelpakje. Het is precies gegaan zoals Peter het gewild zou hebben, beter zelfs ...
Omdat een begrafenis een eenmalige gebeurtenis is, ben ik blij voor jou te hebben gekozen, het was perfect.

geplaatst op: 12-10-2017 10:18


Kim van Apeldoorn

Ik ben heel blij dat Werner Uitvaart er is. Het zijn zulke lieve zachte mensen. Ik ben mijn oma verloren en na 3 maanden mijn opa. Ze hebben mij hier zo goed in begeleid, kwamen met allerlei ideeën om een waardig afscheid te creëren voor mijn allerliefste opa en oma, het hoeft niet allemaal zo grauw en zwart. Ze passen zich aan alles aan en houden rekening met ieders wensen. Ik had me geen betere uitvaartonderneming kunnen wensen. Het is niet alleen het begeleiden maar ook zeker helpen in mijn rouwverwerking. Ze hebben het prachtig gedaan en ik ben trots op de onderneming Werner Uitvaart. Dankuwel voor alles wat jullie voor ons betekent hebben

geplaatst op: 12-10-2017 09:55


Anke Meijler

Lieve Rene, Fraukje en Elleke

Wat zijn we dankbaar dat we jullie als uitvaartonderneming hebben uitgekozen.
Wat hebben jullie ons omarmd en met ons meegedacht en geholpen in de verdrietige tijd na het overlijden van mijn Moeder en Vader, Oma en Opa.
Zo vlak na elkaar was een harde klap, en dan is het fijn als er zulke lieve mensen zijn om je bij te staan.
Bedankt voor jullie hulp en ik zou iedereen zo'n warme uitvaart toewensen.

Lieve groetjes
Anke Meijler

geplaatst op: 10-10-2017 16:51


Sandra Droog

Lieve Fraukje, René en Elleke,
Langs deze weg wil ik nogmaals zeggen hoe vreselijk mooi het gister was.
Het is altijd verdrietig om afscheid te moeten nemen, maar mede dankzij jullie is het weer speciaal.
Die details, echt prachtig !
Zo persoonlijk, zo warm.
Ben er nog ontdaan van, dit moest ik even kwijt.
Ik zal tegen iedereen zeggen hoe fantastisch jullie het doen.

geplaatst op: 10-10-2017 12:16


Conny van Wijk - Vollebregt

Een aantal weken geleden heeft Werner uitvaart de uitvaart van mijn vader geregeld.
In deze hectische dagen bewaren zij alle rust.
Je weet dat overal tijdsdruk op staat, maar ze weten het zo te brengen dat je dat niet voelt.
Het was fijn om met elkaar de kaart te ontwerpen en de proefdruk werd super snel door René geregeld tot hij naar ieders tevredenheid was en definitief gedrukt kon worden.
De deksel van de kist werd eerder geleverd zodat een ieder die er behoefte aan had daar iets op kon schilderen. Fijn even je eigen momentje pakken.
Super ook dat Fraukje en René er bij wilde zijn op de condoleance avond thuis en ook daar was er oog voor alles.
Fraukje had snel door als mijn moeder een glaasje water nodig had bijvoorbeeld.
René heef foto’s gemaakt thuis en ook tijdens de uitvaart en dit verwerkt in een super mooi fotoboekje om nog eens terug te kijken.
De persoonlijke aandacht was echt super en hartverwarmend.
Al met al toch een fijne week om op terug te kijken.
Wat een professionele, lieve mensen,

Conny

geplaatst op: 10-10-2017 11:59


Helma

Lieve Elleke en Fraukje,

Ik wil jullie heel erg bedanken voor de manier
Waarop jullie ons hebben begeleid om de uitvaart
Van onze moeder zo mooi te maken.
We hebben heel veel steun aan jullie gehad.

Helma

geplaatst op: 27-05-2017 00:00


Bob Olders

Na het overlijden van mijn vader moest ik direct veel regelen. Vooraf had ik niet nagedacht over hoe je hier met je kinderen mee omgaat. Gelukkig speelde Fraukje van Werner Uitvaart hier fantastisch op in. De kleinkinderen werden bijeen geroepen en Fraukje liet mijn zoon een verhaal voorlezen. Hij associeerde dit direct met zijn overleden opa en zo werden de kleinkinderen voorbereid op de uitvaart. Ook motiveerde Fraukje hen om iets tastbaars en creatiefs te maken dat zij aan opa konden meegeven. Onze kinderen werkten twee uur lang hard voor opa. Ik heb mijn jongste zoon nog nooit zo fanatiek zien schilderen. Bij het sluiten van de kist mochten zij hun aandenken aan opa meegeven. Een mooie manier voor hen om iets concreets te kunnen doen met hun verlies en dat voelde heel goed voor de kleinkinderen en voor ons. Ik ken geen uitvaartonderneming die zoveel aandacht aan kinderen geeft bij het verlies van een dierbare. Werner Uitvaart bedankt!

geplaatst op: 07-05-2017 17:46


M.H.Meijer

Zo fijn dat er, als op een moment dat je het even niet meer weet en er ineens van alles op je afkomt, mensen zijn die op dat moment precies weten wat er moet gebeuren. Overal aan denken en vooral ook alle mogelijkheden met je doornemen (want er blijkt zoveel mogelijk te zijn).
En dat met zoveel liefde, overtuiging en echt vanuit hun hart doen.
De crematie van mijn vader is, hoe eenvoudig die naar zijn eigen wens ook was, daardoor dan ook een waardevol afscheid geworden. Waarbij we ons heel erg gesteund hebben gevoeld.

geplaatst op: 06-05-2017 17:44


Fam Zuidema

De uitvaart van mijn oma was bijzonder! Passend bij mijn oma. Ik was erg blij met de persoonlijke begeleiding. Ook de achterkleinkinderen zijn op een bijzondere manier meegegnomen in het gehele proces. Het was heel fijn dat jullie de uitvaart van oma hebben kunnen uitvoeren. Ik gun jullie kennis kunde en betrokkenheid iedereen bij een verlies.

geplaatst op: 01-05-2017 17:35


Leoniek van der Maarel

Alsof ik met vrienden de uitvaart regelde. Zo leuk hoe ze de juiste toon weten te treffen. Humor mocht ook (en daar hou ik van). En toen we, na al van alles geregeld te hebben, tóch nog het laatste-wensen-lijstje van mijn moeder vonden was alles zo weer omgedraaid. Andere kist, opbaring, het maakte niet uit. Super fijn. En heerlijk dat ze niet in pak kwamen (nou ja, René wel) en gewoon gezellig gekleed waren. Een aanrader.

geplaatst op: 01-05-2017 17:23


L. in 't Veen

Zo’n mooi en passend afscheid gehad voor m’n vader.
Zo goed begrepen door Fraukje.
Zo mooi gefotografeerd door Rene.
Zo’n fijn en dankbaar gevoel aan overgehouden.

geplaatst op: 09-04-2017 17:23


Lisette Kuttschreutter

Wij hebben kort geleden gebruik gemaakt van de diensten van Werner Uitvaart. Wat een enorme gepassioneerde mensen zijn dit. Gemaakt voor dit vak. Wat een steun en medeleven hebben zij ons geboden. Alles hebben ze uit handen genomen en met liefde voor ons geregeld. Niets is ze te veel en ze hebben enorme kennis van wat er allemaal mogelijk is (zeker buiten alle standaard mogelijkheden om). Ook mijn kindjes hebben ze heel goed begeleid en geholpen tijdens de crematie. Werner Uitvaart is een echte aanrader!!

geplaatst op: 06-04-2017 17:22


Reacties op de werkzaamheden van Werner Uitvaart


Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *